Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman sluit terugkeer Leonard niet uit

2 februari 2007 17:32

Verslaggever: K

Nu de Belg Leonard er niet in is geslaagd om een club elders te vinden, zal hij in eerste instantie gaan uitkomen voor Jong Feyenoord. Van het stoppen van zijn voetbalcarriere waarop hij eerder nog zinspeelde is nog geen sprake.

Koeman denkt nog wel gebruik te kunnen maken van Leonard voor het eerste elftal als dat nodig mocht zijn. Tegen Ajax is hij er in ieder geval niet bij. ?In de wedstrijd in De Kuip heeft L?onard alleen zijn rug gezien?, merkte Koeman met het nodige sarcasme op verwijzend naar de duels met De Mul. Koeman denkt Leonard eventueel in het centrum van de verdediging nog te kunnen gebruiken.

Meer op




Tags

koeman leonard jong kuip mul onard sarcasme verwijzend voetbalcarriere zinspeelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.527 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave