Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Herik haalt uit naar advocaat Tomasson / Dudek

4 maart 2001 11:03

Verslaggever: RvN

Van der Herik haalde genadeloos uit naar de advocaat van Tomasson / Dudek en sinds kort ook Kalou, die zich bij het tweetal zou hebben aangesloten. Volgens Van der Herik wil Mr. van Hemert zeer graag zaakwaarnemer van Kalou worden en heeft hem daarom gouden bergen beloofd als hij zich zou aansluiten bij het tweetal. 'Hij wil op de bagagedrager van Kalou meeliften'nu die zoveel succes heeft' aldus Van der Herik.

De voorzitter van Feyenoord noemde de uitspraken van Van Hemert van de afgelopen week niet passend en alleen gedaan om een bepaalde sfeer te creeren. Hoewel hij het recht van spelers om voor hun gelijk op te komen, respecteerde, gaat de hele zaak nu ten koste van het elftal en de sportieve prestaties en dat zit Van der Herik behoorlijk dwars.

Van der Herik is echter van overtuigd van zijn gelijk. Volgens hem heeft hij duidelijk afgesproken dat alle spelers netto evenveel zullen krijgen aan premies. Dat is al zo sinds 1997 en dat zouden alle spelers heel goed moeten weten, aldus Van der Herik.

Meer op




Tags

herik advocaat dudek kalou tomasson hemert bagagedrager bergen netto premies

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.314 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc sobat stengs sugawara timber vertekent volkslied wieffer willykment yoda zerrouki