Transparent
Inloggen
Sluiten

Nog geen beslissing Feyenoord over stap naar sporttribunaal

22 januari 2007 18:51 - Telegraaf.nl

Verslaggever: K

Feyenoord heeft vandaag nog geen beslissing genomen op de vraag of het de stap naar het sporttribunaal in Lausanne moet gaan om de uitsluiting voor de UEFA Cup aan te vechten.

Feyenoord was maandag nog in afwachting van de schriftelijke toelichting vanuit Nyon van het vonnis, dat vrijdag veel commotie in en rond De Kuip veroorzaakte. ?We willen eerst inhoudelijk weten waarop de uitspraak van de beroepscommissie is gebaseerd. Daarna kunnen we pas zelf tot een gefundeerd oordeel komen of we al dan niet naar het CAS stappen?, liet Woerts weten.

Elke dag dat Feyenoord wacht, maakt het voor de club lastiger om nog op tijd een oordeel te krijgen van het tribunaal voor het geplande treffen tegen Tottenham Hotspur.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

sporttribunaal beroepscommissie cas gefundeerd kuip lausanne nyon schriftelijke tottenham tribunaal uefa uitsluiting veroorzaakte vonnis woerts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg