Transparent
Inloggen
Sluiten

Een dag lang Charisteas geruchten in Benfica

18 januari 2007 23:16

Verslaggever: K

In Portugal meldden diverse Portugese media vanmorgen vroeg al dat Benfica zich zou richten op het aantrekken van Angelos Charisteas van Feyenoord. De Portugese club is op zoek naar versterking voor de aanval.

De zaakwaarnemer van Charisteas maakte donderdagavond een einde aan de speculaties in Portugal. Charisteas zou halverwege het seizoen uberhaupt niet naar een andere club kunnen, omdat hij dit seizoen al uitkwam voor Ajax en Feyenoord. Een derde club is volgens de FIFA regelementen niet mogelijk. Los daarvan heeft de Griek volgens zijn zaakwaarnemer geen enkele reden om te vertrekken bij Feyenoord en is zijn zij ook niet benaderd door Benfica voor een transfer nu danwel voor komende zomer.

Meer op




Tags

charisteas benfica portugal angelos fifa griek meldden regelementen speculaties uitkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.523 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave