Transparent
Inloggen
Sluiten

Castelen mist start van de tweede seizoenshelft

16 januari 2007 21:22

Romeo Castelen mag dan weer in training zijn, de start van de tweede seizoenshelft zal hij moeten missen. Hij wil zich niet laten vastpinnen op een datum voor zijn rentree. Het duel tegen NAC komt echter te vroeg voor de rechtsbuiten.

?En wanneer ik er wel weer bij ben, durf ik niet te zeggen. Ik wil het lot niet tarten. Voor mij is het belangrijk dat alles weer helemaal goed voelt. De enkel staat nu goed ?vast?, maar mijn lijf moet nog op topniveau komen. Daar werk ik keihard aan. Dat ik vandaag alweer meer kan dan gisteren geeft een kick. Ik werd chagrijnig van het toekijken, miste die bal en wilde mijn ploeggenoten helpen. Van een nederlaag was ik nog zieker dan anders, want ik kreeg niet de gelegenheid om het te herstellen. Gelukkig zijn we nog in de race voor de play-offs en zitten we nog in de UEFA Cup. Ik heb dus nog wat om voor te spelen. Dat is een goed vooruitzicht.?




Tags

castelen chagrijnig durf kick lijf lot nac romeo tarten toekijken topniveau uefa vastpinnen vooruitzicht zieker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer