Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord pikte Lensky voor de neus van AZ weg

8 januari 2007 23:47 - AD

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad vertelt nieuwe aanwinst Lensky dat hij afgelopen zomer al heel ver was met AZ, toen Feyenoord aanklopte. Om de Canedees te oevrtuigen had het niet eens De Guzman nodig. "Dat is niet het geval. Ik wist niet eens dat er met De Guzman al een Canadees bij Feyenoord speelde. Peter Bosz heeft me overgehaald. Ik heb twee keer een periode op proef bij AZ getraind. Het was zelfs al tot een gesprek met trainer Louis van Gaal gekomen toen Peter Bosz zich meldde. Zijn verhaal sprak me net wat meer aan. Dat, gevoegd bij de uitstraling van Feyenoord, heeft me over de streep getrokken."

Lensky vertelt verder dat hij naast een Canadees ook een Tsjechisch paspoort heeft. Net als De Guzman wil hij wachten alvorens een beslissing te nemen voor welk nationaal elftal hij uit wil gaan komen.

Meer op AD




Tags

lensky guzman bosz pikte aanklopte canedees gaal oevrtuigen overgehaald paspoort uitstraling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda