Transparent
Inloggen
Sluiten

Kalou haalt uit naar oude garde Feyenoord

8 januari 2007 20:07 - Sportweek

Verslaggever: K

In een uitgebreid interview met Sportweek (dinsdag in de winkel) gaat Salomon Kalou in op het verschil tussen Chelsea en Feyenoord: ?hier zijn de ouderen echte toppers met een goede spirit. Bij Feyenoord halen de ouderen de sfeer naar beneden.?

Kalou liet weten eigenlijk weinig problemen te hebben met Pierre zoals in de media werd gemeld. ?Ik had nooit een probleem met Pierre bij Feyenoord. We praatten niet veel. Alleen van: ?Hoe gaat het?? Ik ben niet na?ef, ik weet dat hij een connectie heeft met die krant (het AD) die tijdens de play-offs schreef over een nachtelijke bespreking waar ik niet bij was. Maar dat was het enige. Ik had meer moeite met Patrick Lodewijks. Maar ik wil eigenlijk niet zoveel meer zeggen over Feyenoord.?

Meer op Sportweek
Tags

kalou garde ouderen bespreking chelsea connectie lodewijks nachtelijke praatten salomon sportweek winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.205 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen bijbehorend bijschakelt dumfries dutch figuren frankrijk frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec koeman kraaij kuip madrid middenveldert nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs veerman wehave