Transparent
Inloggen
Sluiten

Charisteas: pas sinds paar weken helemaal fit

4 januari 2007 11:12 - FCUpdate.nl

Verslaggever: K

In een intevriew met FCUpdate.nl laat Charisteas weten dat hij pas sinds enkele wekelen helemaal fit is en dat fans in de tweede helft van het seizoen dus meer van hem mogen verwachten. "Ik wist dat er maar ??n mogelijkheid was om de fans voor mij te winnen, namelijk keihard werken en goed voetballen. Alleen als ik elke wedstrijd zou knokken voor iedere meter, zouden de fans me accepteren. Ik heb dat geprobeerd, maar mede door blessures heb ik niet altijd mijn beste voetbal kunnen laten zien. In oktober en november had ik nog wat pijntjes, maar sinds een paar weken ben ik helemaal fit. Dat zie je ook aan mijn spel in de afgelopen wedstrijden."

"Ik kan nu even mijn rust pakken, zodat ik sterker uit deze winterstop kan komen. Bovendien kunnen we als team werken aan ons positiespel. Hoe beter het positiespel is, hoe meer kansen je immers krijgt. Dat zag je de afgelopen weken ook al."

Meer: FCUpdate.nl

Meer op FCUpdate.nl




Tags

charisteas fcupdate intevriew pijntjes wekelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bullaude candelaria dortmund excelsior fcb hamas italiaan jong kabinet kasperk kraaij liverpool marwijk middenveldert nederland nuri oppositie plasterk sahin sem slot steijn twente wieffer wilders willykment yoda zetels