Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord prijst zelfcorrigerende houding fans

15 december 2006 09:03 - Feyenoord

Verslaggever: K

Feyenoord deelt vandaag een compliment uit aan de eigen supporters. Het gaat over de positieve houding waarmee de ploeg werd aangemoedigd bij de gewonnen wedstrijd Feyenoord-Wisla. Met name de reactie van de fans op een incidentje in de eerste helft wordt geprezen. Door die reactie was het ook snel afgelopen.

Maar de club waakt, bij woorde van financieel directeur Jacobs, voor teveel optimisme: "We blijven ons op glad ijs begeven, want elk incident kan fataal zijn. Alles wordt momenteel onder het vergrootglas gelegd door de UEFA, dat is iets waar we ons allemaal bewust van moeten zijn".

Meer op Feyenoord
Tags

prijst zelfcorrigerende begeven fataal glad incidentje jacobs optimisme uefa waakt wisla

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.626 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers eredivisie excelsior geertruida gijs groen jon kraaij mats milambo orban oussama poetin rusland smal socrates timber trump twente ueda westen wieffer willykment