Transparent
Inloggen
Sluiten

Aanklager UEFA in beroep tegen straf Feyenoord

14 december 2006 16:03 - Feyenoord

Verslaggever: K

BN/De Stem meldde het een aantal dagen geleden al, waarna het Algemeen Dagblad het tegensprak, maar de aanklager van de UEFA gaat definitief in beroep tegen de straf van Feyenoord voor de zaak-Nancy. Feyenoord kreeg een geldboete en een voorwaardelijke straf opgelegd van twee thuiswedstrijden zonder publiek. De straf werd door velen bestempeld als 'licht' en de Rotterdammers gingen zelf dan ook niet in beroep. De aanklager nu dus wel.

De argumentatie daarvan is nog niet bekend, evenals dat het nog de vraag is wanneer de zaak nu afgerond kan worden. Half januari zou een en ander weer op gang gaan komen. "Het is een democratisch recht om in beroep te gaan, dus wachten we eerst de argumentatie van de UEFA aanklager af voordat we zullen bepalen hoe we met deze situatie omgaan", zo reageert directeur Woerts van Feyenoord.

Voor de club breken in elk geval weer onzekere tijden aan. Volstrekt onduidelijk is wat de gevolgen kunnen zijn van een ander oordeel van de UEFA in beroep.

Meer op Feyenoord




Tags

beroep aanklager uefa argumentatie democratisch nancy tegensprak woerts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda