Transparent
Inloggen
Sluiten

'Verlies niet rampzalig'

25 februari 2001 16:30

Verslaggever: RvN

Na afloop van het verlies tegen PSV was de algemene mening in het Feyenoord kamp dat er nog niets verloren was in de strijd om de titel. Gelegenheidsrechtsback De Visser: 'De achterstand van een verliespunt is natuurlijk niet onoverkomelijk. Het zou lekker zijn als we hadden gewonnen, maar er zijn nog 11 wedstrijden te gaan. Er is dus zeker niets beslist'. Met name het eerste kwartier was beslissend voor het duel, aldus Van Marwijk.

'Daarna zijn we goed gaan spelen'. Dat vond ook Patrick Paauwe. 'In het vervolg van de eerste helft kregen we de beste mogelijkheden. Regelmatig kwamen we aan de zijkanten zeer goed door. Als de ballen toen goed waren teruggelegd, hadden we zeker een beter resultaat behaald. In de tweede helft werd het te rommelig' aldus Paauwe. 'Maar het zal tot de laatste wedstrijd spannend blijven in de competitie' aldus Paauwe, die overigens verrassend weinig hinder ondervond van zijn blessure. Wel zal de middenvelder de komende week continu behandeld moeten blijven worden om geen nieuwe blessureproblemen op te lopen. 'Helaas zijn ze niet anders gewend de laatste maanden' aldus Van Marwijk.

Meer op




Tags

paauwe marwijk blessureproblemen gelegenheidsrechtsback onoverkomelijk rommelig teruggelegd titel verliespunt visser

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.462 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda