Feyenoord naar de derde ronde!

13 december 2006 22:38

Feyenoord heeft zich vanavond geplaatst voor de derde ronde van de UEFA Cup door een overwinning op het Poolse Wisla Krakau. De Rotterdammers gingen daardoor over de Polen heen op de ranglijst en eindigden als derde in de poule.

Feyenoord kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, via Hofs. Het werd daarna echter nog spannend, omdat Brozek voor de Polen tegen wist te scoren. Nog voor rust, echter, scoorde De Guzman de 2-1.

Na rust bouwde Feyenoord via Charisteas de score uit, tot een relatief veilige marge. Wisla-speler Dudka mocht later nog inrukken met een rode kaart, na een grove charge op Hofs.