Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Herik: intern geslachtofferd

9 december 2006 09:31

Verslaggever: K

Volgens Jorien van den Herik is hij uiteindelijk intern geslachtofferd en niet door de acties van de fans. Hij zei dat in een afscheidsinterview met De Telegraaf. ?Ik wilde me verweren, maar het vonnis werd uiteindelijk intern voltrokken.?

?Door aanhoudende supportersonrust, ingegeven door een groepje amokmakers, verstuurde Feyenoord op initiatief van de directie op 3 oktober een open brief naar de supporters. Daarin werd de situatie bij de club verklaard en de installatie aangekondigd van een commissie om de organisatiestructuur te veranderen. Absurd. In plaats van stelling te nemen tegen diegenen die een heksenjacht tegen mij voerden, werd ze status verleend en macht toegespeeld. De weg terug werd toen afgesloten. Na Feyenoord 15 jaar belangeloos te hebben gediend, mocht ik van de club verwachten dat ze alle onzin met feiten zou weerleggen en een eind aan de discussie zou maken.?

?Ik was pertinent tegen die brief, maar diende me erbij neer te leggen omdat de twee andere commissarissen in mijn afwezigheid v??r waren geweest. Toen heb ik een streep onder Feyenoord gezet. Ik was er klaar mee.?

Volgens Van den Herik verschenen opeens bepaalde personen weer binnen Feyenoord. ?Ze zagen hun kans schoon. De kust is veilig en je ziet de ratten ineens weer opduiken. Nee, mij zien ze voorlopig niet meer.?

Meer op




Tags

herik brief aanhoudende absurd afscheidsinterview amokmakers belangeloos diegenen gediend heksenjacht ingegeven installatie jorien macht onzin opduiken organisatiestructuur ratten schoon stelling supportersonrust telegraaf toegespeeld verstuurde verweren vonnis weerleggen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris