Transparent
Inloggen
Sluiten

DAG DES OORDEELS: zitting tuchtcommissie UEFA

7 december 2006 07:02

Verslaggever: K

Vandaag is de Dag des Oordeels. De tuchtcommissie van de UEFA komt bijeen en zal twee zaken tegen Feyenoord behandelen, het incident van het gooien van een vol glas met bier naar een Blackburn speler en de ongeregeldheden in Nancy. Bij Feyenoord wordt het ergste gevreesd. Een Europese uitsluiting lijkt heel reeel.

De zitting van de tuchtcommissie staat gepland tussen twaalf en zes uur, maar kan uitlopen. In die zitting wordt direct een strafmaat bepaald danwel wordt besloten daar een nachtje over te slapen. Aansluitend worden 's avonds de betreffende clubs, vervolgens de bond en uiteindelijk ook de pers ingelicht. Dat laatste gebeurt vaak pas de dag erna.

Het Algemeen Dagblad komt met een constructie hoe de tuchtcommissie te werk gaat en welke straffen er allemaal mogelijk zijn.




Tags

tuchtcommissie zitting oordeels uefa aansluitend behandelen bier blackburn constructie gevreesd glas nachtje nancy slapen strafmaat uitlopen uitsluiting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.329 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki