Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Herik nog steeds boos op Feyenoord

6 december 2006 18:51

Verslaggever: K

Van den Herik liet in een reactie op NU.nl weten nog steeds boos te zijn op Feyenoord. Desgevraagd liet hij zelfs weten juridische stappen niet uit te sluiten.

"Ik was niet op de hoogte van deze persbijeenkomst en zat die dag nog in Londen. Als men dat had geweten, had men de perspresentatie ook kunnen uitstellen zodat ik wel aanwezig kon zijn. Nog los van het feit dat men mij op z'n minst het eindadvies had kunnen sturen."

"Ook met de verklaring van de Commissie handelt men nog steeds zeer onzorgvuldig en onbehoorlijk naar mij toe. Op dit moment laat ik mij daar maar verder niet over uit. Maar als ik zelfs niet word uitgenodigd en/of op de hoogte wordt gehouden over het UNICEF-gala dat Feyenoord woensdagavond houdt, dan worden alle fatsoensnormen overschreden."

De voorzitter ontkent formeel ook in onderhandeling te zijn met Feyenoord over het aflossen van de beruchte lening. Hij blijft erbij dat er geen financiele banden bestaan tussen Feyenoord en hem.

Meer op




Tags

herik eindadvies fatsoensnormen formeel gala geweten handelt lening londen onbehoorlijk onzorgvuldig persbijeenkomst perspresentatie unicef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.419 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki