Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord-PSV; Stand van zaken blessures

24 februari 2001 11:10

Verslaggever: RvN

Zondagmiddag om 13.00 uur wordt in de Kuip de competitietopper gespeeld tussen Feyenoord en PSV. De wedstrijd wordt live uitgezonden door Canal+ en is volledig uitverkocht. De topper staat onder leiding van scheidsrechter Dick Jol. PSV heeft het traditioneel erg moeilijk in De Kuip. Feyenoord verloor voor het laatst in 1986 van de Eindhovenaren. won overigens sinds mei 1986 niet meer in De Kuip. 15 jaar geleden werd het 2-3 in het voordeel van PSV.

Hoewel beide ploegen kennen personele problemen, zijn die bij Feyenoord ernstiger. Bij Feyenoord zal pas vandaag besloten worden of Bosvelt en Paauwe zondag in de basis zullen beginnen. Zoals het er nu voorstaat lijkt dat er wel op. Leonardo is nog niet speelgerechtigd. Elmander, Van Gastel en Rzasa zijn geblesseerd. De man in vorm bij Feyenoord, Kalou, is geschorst. Naast Rzasa is ook het meespelen van de andere linksback Tininho een twijfelachtig. Als hij niet op tijd hersteld is zal Jan de Visser wellicht noodgedwongen zijn plaats in moeten nemen.

PSV moet net als in Italie Arnold Bruggink missen door een blessure. John de Jong is zijn vervanger. Aan de linkerkant is het meespelen van Bouma (teenblessure) en Kolkka (enkel) twijfelachtig. Op dit moment lijkt Kolkka de beste papieren te hebben om toch gewoon in de basis te kunnen starten.

Feyenoord lijkt sportief gezien wel een ander voordeel te hebben. De ploeg bereidt zich al twee weken voor op het treffen tegen PSV. De Eindhovenaren kwamen vrijdag pas aan op de Herdgang, na de zware UEFA Cup wedstrijd tegen Parma.

Meer op




Tags

kuip kolkka rzasa twijfelachtig voorbeschouwing arnold bereidt bosvelt bouma bruggink canal elmander ernstiger gastel herdgang jol jong kalou leonardo noodgedwongen paauwe parma teenblessure tininho topper uefa visser voorstaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave