Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord denkt aan stadion van 70.000 zitplaatsen op Varkenoord

6 december 2006 07:14 - De Volkskrant

Verslaggever: K

In een interview met De Volkskrant laat Chris Woerts weten dat Feyenoord nu bezig is met plannen voor een nieuw stadion op Varkenoord. ?We zijn er nu samen met de gemeente Rotterdam serieus mee bezig. Wij achten Varkenoord de meest geschikte locatie om een stadion neer te zetten met een capaciteit van ongeveer 70 duizend zitplaatsen. Denk aan de verhuizing van Arsenal van Highbury naar zijn huidige stadion. Die club heeft zijn intimiteit weten te behouden.?

?Feyenoord wil geen concessies doen aan de huidige sfeer in het stadion. Eigenlijk willen we een kopie van De Kuip met een ringetje erop. Het moet een authentiek voetbalstadion worden, waarin we dankzij de ruimere inkomsten onze sportieve ambities kunnen realiseren.?

Meer op De Volkskrant




Tags

varkenoord arsenal authentiek capaciteit gemeente highbury intimiteit kopie kuip locatie ringetje ruimere verhuizing voetbalstadion volkskrant woerts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda