Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman beslist: ik blijf sowieso trainer van Feyenoord

5 december 2006 23:19

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad laat Erwin Koeman weten nog voor de beslissing van de tuchtcommissie van de UEFA besloten te hebben dat hij zal aanblijven als coach van Feyenoord. "Ik heb technisch manager Peter Bosz op de hoogte gebracht van mijn beslissing. Peter heeft het binnen de club verder gecommuniceerd. Ik blijf graag trainer van Feyenoord. Ik ga na de uitspraak van de UEFA nog steeds met de directie praten over de toekomst, maar dat overleg stond al gepland. Ik haak zeker niet af, zelfs als er onverhoopt een schorsing voor ??n of twee jaar uit rolt."

Wel vindt Koeman dat de fans een reeel verwachting moet worden voorgesteld. "Op dit moment is de titel geen re?el doel voor volgend jaar. Je mag ernaar streven, maar zeg de fans eerlijk hoe de club ervoor staat. Dat leidt tot teleurstelling, maar uiteindelijk waarderen mensen eerlijkheid het meest."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

koeman uefa aanblijven bosz erwin gecommuniceerd haak onverhoopt rolt titel tuchtcommissie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda