Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Herik: advies over opstappen niet conform de opdracht

4 december 2006 22:57

Verslaggever: K

Via email heeft Jorien van den Herik tegenover Voetbal insite laten weten dat hij nog niet op de hoogte is gebracht van de plannen van de Commissie Kerkum. Wel heeft hij zo'n tien dagen geleden concept plannen ingezien. Bij Feyenoord werd juist gezegd dat ze vanmiddag pas voor het eerst inzage kregen. Over de concept plannen had hij nog wel de nodige kritiek, volgens hem wordt de situatie volgens die concept plannen er niet transparanter op.

Van den Herik liet weten dat de uitlatingen die de Commissie nu heeft gedaan over het vertrek van de RvC niet conform de opdracht was. Indien die opdracht gedurende de tijd verandert is, zo liet Van den Herik weten, dan is hij daar niet van op de hoogte gesteld en kan hij zich daar ook niet aan conformeren. Adviezen aan de hand van de oorspronkelijke afspraak vindt hij bindend, adviezen over zaken die niet in de opdracht stonden waaraan hij zich zou conformeren, zijn voor Van den Herik niet bindend.

Meer op




Tags

herik conform bindend email ingezien insite jorien kerkum rvc transparanter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.149 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg