Transparent
Inloggen
Sluiten

Protestacties tegen ongeregeldheden in De Kuip

3 december 2006 16:39

Voorafgaand aan Feyenoord - Heerenveen las Peter Houtman namens zo'n 25 oud-spelers van Feyenoord een verklaring voor in De Kuip. Oud-spelers van alle generaties van Van Daele, Moulijn tot Wijnsterkers tot Fraser en Taument waren aanwezig op het veld om de verklaring te ondersteunen.

'Met pijn in ons hart hebben we de gebeurtenissen in Nancy gevolgd en zijn we ons rotgeschokken,' aldus de oud-spelers. 'het is een schande dat onze club zo in het diskrediet is gebracht. Nooit eerder werd zo duidelijk in beeld gebracht wie de goede supporters zijn en wie niet.' De oud-spelers deden openlijk een oproep aan de politiek om het voetbal niet om zeep te helpen en zo snel mogelijk de voetbalwet te introduceren.

Bij aanvang van de wedstrijd werden alle fans opgeroepen om vanaf het begin 10 minuten lang te blijven staan als symbool van protest tegen de ongeregeldheden van afgelopen donderdag.
Tags

kuip protestacties aanvang daele diskrediet fraser heerenveen houtman introduceren moulijn nancy protest rotgeschokken schande symbool taument voetbalwet wijnsterkers zeep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.746 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment