Transparent
Inloggen
Sluiten

Nancy biedt fans gratis toegang als goedmakertje

1 december 2006 20:05

Verslaggever: RvN

Nancy heeft laten weten dat het de fans gratis toegang biedt bij de eerstvolgende thuiswedstrijd in de competitie om de nare snaam van het duel tegen Feyenoord te doen vergeten en de kwalificatie voor de volgende ronde van de UEFA Cup alsnog te vieren. "Het is verschrikkelijk dat onze fans in gevaar waren als gevolg van een groep barbaren. Het spijt me erg dat het feest zo teniet is gegaan. Ik wil hiermee een geste maken naar al onze supporters, omdat zij zeer geschokt zijn door het geweld van de supporters van Feyenoord. De fans die inmiddels al een kaartje voor dat duel gekocht hebben, kunnen hun geld terugkrijgen," aldus de voorzitter van Nancy.

Meer op




Tags

nancy toegang goedmakertje barbaren geschokt geste geweld kaartje kwalificatie snaam teniet terugkrijgen uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment