Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord kapotgemaakt door "fans"

30 november 2006 22:29

Verslaggever: K, Pebbs

Het in financiele problemen verkerende Feyenoord is donderdag door de supporters in grote problemen gebracht. Na grote onlusten in de stad Nancy gedurende de dag ging het goed mis. Fans die op niet reguliere wijze aan kaarten zijn gekomen, hielden ook tijdens de wedstrijd zodanig huis dat het UEFA Cup duel tijdens de tweede helft definitief is gestaakt.

Feyenoord wacht daarmee een zeer zware straf, zeker na de gebeurtenissen van de afgelopen jaren. Vorig jaar moest Feyenoord al een duel zonder supporters spelen. Die straf zal nu veel zwaarder worden naar verwachting.

Indien straffen snel volgen is het zelfs de vraag of de UEFA Feyenoord wel zal laten spelen tegen Wisla in het laatste duel in de poule.

Naast een sportief en imago drama, zal dat ook een enorm financieel drama voor de club betekenen en een rem op een eventuele opbouw van de club.

Meer op
Tags

drama kapotgemaakt uefa imago nancy onlusten opbouw rem verkerende wisla zwaarder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.779 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bullaude dahl democraten geertruida gimenez hancko heerenveen jahanbakhsh jansen kennedy kloese kraaij kuip lopez nieuwkoop nomination primary priske roma sebaoui smal socrates stengs transferroom traore trump walemark zerrouki