Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord: alles gedaan om ongeregeldheden te voorkomen

30 november 2006 21:08

Verslaggever: K

Feyenoord laat op de officiele website weten zich te distantieren van de relschoppers in Nancy. Volgens Onno Jacobs heeft Feyenoord er alles aan gedaan om problemen te voorkomen.

'Feit is dat er twee verschillende groepen vanuit Nederland naar Frankrijk zijn gekomen. Vanuit Feyenoord hebben wij iets minder dan 1.300 kaarten verkocht, dat zijn geregistreerde supporters. Een andere groep heeft kaarten gekocht via Nancy. Daaronder waren ook mensen met een stadionverbod. Wij hebben de Franse autoriteiten en de club al in een eerder stadium hierover in kennis gesteld. We hebben ook via de website van de club een dringend beroep gedaan op onze eigen aanhang. Als club hebben we alles gedaan wat binnen onze mogelijkheden lag. Ja, ik vrees de gevolgen. Dit is om stapelgek van te worden.?

Volgens Jacons zou een voetbalwet met een meldingsplicht deze problemen hebben voorkomen, omdat dan de bekende onruststokers zouden zijn thuisgebleven.

Meer op




Tags

nancy aanhang beroep distantieren frankrijk geregistreerde jacobs jacons meldingsplicht nederland onno onruststokers relschoppers stadionverbod stapelgek thuisgebleven voetbalwet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki