Transparent
Inloggen
Sluiten

Paul Bosvelt stopt aan einde van het seizoen

29 november 2006 07:02 - De Telegraaf

Verslaggever: K

In De Telegraaf heeft Paul Bosvelt laten weten aan het einde van het seizoen zijn voetbalcarriere te beeindigen. ?In maart word ik 37 en wil niet ten koste van alles doorvoetballen. Ik wil zelf bepalen wanneer ik stop en niet op een gegeven moment strompelend van het veld worden gedragen. Nu voel ik me nog fit en heb ik het idee nog van waarde te zijn voor de ploeg. Het ergste lijkt het me om te spelen vanwege mijn naam en niets meer toe te voegen.?

Heerenveen heeft hem een functie binnen de club aangeboden. Bosvelt zou daarvoor openstaan. ?Maar daar komen we later op terug. Ik ambieer het trainerschap nog niet en moet kijken wat ik eventueel wel zou willen en kunnen doen.?

In een eerder stadium had ook Feyenoord al aangegeven dat er altijd wle een functie zou zijn voor Bosvelt als hij terug wil keren.

Meer op De Telegraaf




Tags

bosvelt doorvoetballen heerenveen strompelend telegraaf trainerschap voetbalcarriere wle

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris