Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Feyenoord verliest met 9 man van FC Utrecht, rood Pardo en De Ceulaer

27 november 2006 21:08

Verslaggever: RvN

Jong Feyenoord heeft opnieuw een nederlaag geleden. maandagavond verloor de ploeg thuis met 1-2 van Jong FC Utrecht. De meest ervaren spelers van het elftal Pardo en De Ceulaer liepen tegen een rode kaart aan. Met negen man moest Feyenoord een 1-0 voorsprong prijsgeven. FC Utrecht draaide die achterstand in het laatste half uur om naar een 1-2 zege. Sammuel scoorde de enige treffer van Feyenoord.

De Ceulaer kreeg de rode kaart voor duwen. Omdat het een directe rode kaart is zal een eventuele schorsing ook gelden voor het eerste elftal. Pardo kreeg twee keer geel en krijgt dus een schorsing van een duel, zijn schorsing zal niet gelden voor het eerste elftal.

Jong Feyenoord heeft in de competitiestand alleen Willem II en Heracles nog onder zich.

Wedstrijdverslag: Feyenoord.nl

Meer op




Tags

jong ceulaer pardo utrecht competitiestand duwen heracles prijsgeven sammuel wedstrijdverslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.524 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave