Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman blijft achter Charisteas staan, kan penalty spits helpen?

25 november 2006 10:41

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad laat Erwin Koeman weten nog steeds achter de aankoop van Charisteas te staan, ondanks dat doelpunten uitblijven. "Het zit natuurlijk ook in z?jn kop dat die doelpunten er nog niet komen, maar desondanks ben ik tevreden over hoe hij functioneert. Ik heb Angelos verteld dat het tegen Blackburn zelfs zijn beste duel was in dienst van Feyenoord. We hebben het erover gehad dat hij bij ??n kans te lang wachtte en direct had moeten schieten, maar je kijkt ook naar wat hij aan kansen cre?ert voor anderen en dat stemt me tevreden. Hij is een voetballende spits die graag in het spel betrokken wil zijn. Ik blijf zeggen dat het goed is dat we hem hebben gehaald."

Wellicht kan een penalty Charisteas afhelpen van het aanhikken tegen doelpunten. "Na Lucius kan hij hem in principe nemen. Ik weet dat Charisteas er niet voor weg loopt. Hij wil zelf ook graag een penalty benutten."

Meer op




Tags

charisteas koeman aanhikken afhelpen angelos blackburn cre ert erwin lucius wachtte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda