Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosvelt en Paauwe op schema voor zondag

21 februari 2001 23:09

Verslaggever: RvN

Het lijkt erop dat Paul Bosvelt en Patrick Paauwe op tijd fit geraken voor het duel van Feyenoord tegen PSV aanstaande zondag. Beide spelers liggen volgens hun herstelprogramma op schema en zouden zondag (in ieder geval een gedeelte van de wedstrijd) mee kunnen spelen. Paul Bosvelt ondervond nauwelijks terugslag van zijn 90 minuten van dinsdagavond in Vlissingen. Hij mist nog wedstrijdritme, maar dat wordt gezien het belang van de wedstrijd niet als doorslaggevend probleem gezien.

Patrick Paauwe heeft inmiddels het individuele traject naar behoren afgewerkt en hervat donderdag de groepstraining. Dan zal moeten blijken of hij daarvan een terugslag ondervind. Als hij die training goed doorstaat, zal hij bij de selectie worden gevoegd van Feyenoord voor de wedstrijd tegen PSV.

Meer op




Tags

bosvelt paauwe doorstaat groepstraining herstelprogramma ondervind vlissingen wedstrijdritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda