Transparent
Inloggen
Sluiten

Tilburg en KNVB willen onderzoek naar Willem II - Feyenoord

24 november 2006 19:19 - Omroep Brabant

Verslaggever: K

Het landelijk Auditteam Voetbalvandalisme moet de gang van zaken rond de wedstrijd Willem II-Feyenoord gaan onderzoeken. Dat is de uitkomst van een gesprek tussen de voetbalbond KNVB en de gemeente Tilburg.

Burgemeester Vreeman eiste na de wedstrijd 100.000 euro van Feyenoord omdat de supporters weigerden gebruik te maken van een combiregeling. Dat kostte de gemeente extra politie-inzet.

Het Auditteam is ingesteld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en wordt geleid door Margot Vliegenthart, voormalig staatssecretaris van Sport. Het onderzoekt de oorzaak van extreme gevallen van voetbalvandalisme. Het Auditteam stelde al eerder regels op voor combiregelingen.

Meer op Omroep Brabant




Tags

auditteam knvb tilburg gemeente voetbalvandalisme combiregeling combiregelingen eiste margot staatssecretaris vliegenthart vreeman weigerden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.428 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki