Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord ontstemt over vuurwerk en gooien van bier

24 november 2006 19:15

Verslaggever: K

Feyenoord heeft op haar officiele website laten weten ontstemd te zijn over de gebeurtenissen tijdens Feyenoord - Blackburn Rovers. Er werd onder andere vuurwerk afgestoken en spelers en de trainer van Blackburn Rovers werden bekogeld met volle glazen bier.

'Het is bij iedereen bekend dat wij sinds de gebeurtenissen rondom Feyenoord-Sporting en de daaropvolgende straf bij de UEFA extra in de gaten worden gehouden?, aldus directeur Onno Jacobs, bij de Rotterdamse club verantwoordelijk voor de veiligheid. ?Iedereen weet dat vuurwerk niet toegestaan is, iedereen met een beetje gezond verstand snapt dat het ontoelaatbaar is om dingen op het veld te gooien. Toch gebeurt het en moet de scheidsrechter zelfs vragen om er mee op te houden. De vertegenwoordiger van de UEFA complimenteerde ons achteraf voor de uitstekende wedstrijdorganisatie, maar had ook gezien dat een kleine groep mensen de boel willens en wetens verziekt. We kunnen dus weer rekenen op een boete en een nieuwe aantekening en dat kan de club echt niet gebruiken. Want Europees voetbal is essentieel voor de club, zowel qua financi?n als qua prestige en imago.?

Meer: Feyenoord.nl

Meer op




Tags

vuurwerk bier blackburn ontstemt rovers uefa aantekening bekogeld complimenteerde essentieel glazen imago jacobs onno ontoelaatbaar ontstemd prestige sporting vertegenwoordiger verziekt wedstrijdorganisatie wetens willens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.353 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda