Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord moet vrezen voor nieuwe sanctie UEFA

24 november 2006 07:31 - The Sun

Verslaggever: K

Feyenoord zal moeten vrezen voor een nieuwe sanctie van de UEFA nadat fans in het duel tegen Blackburn Rovers onder andere met bier naar de tegenstander gooiden. In Engeland en Noorwegen werd het incident uitgebreid uitgelicht in de media. In het thuisland van Morten Gamst Pedersen werd aanvankelijk gemeld dat de Blackburn speler door glas geraakt was. Het bleek echter een plastic beker vol met bier te zijn geweest.

"Ik ben geraakt door een plastic beker vol met bier. Je maakt je altijd zorgen dat het de volgende keer iets veel ergers is. Het is aan de UEFA om te voorkomen dat dit soort dingen in de toekomst nogmaals gebeuren. Ik ben niet geblesseerd geraakt, maar mijn ogen en haar zaten onder het bier."

Volgens manager Hughes heeft de Noor het goed gedaan. "Hij stookte de situatie niet op door de situatie op te blazen toen het gebeurde."

Op last van de scheidsrechter moest Peter Houtman vervolgens via de speaker de supporters manen zich in Houtmans woorden 'even' te onthouden van het gooien van voorwerpen.

Meer op The Sun




Discussieer mee op de forums


Tags

bier uefa sanctie blackburn plastic engeland ergers gamst glas gooiden houtman houtmans hughes manen morten noor noorwegen onthouden pedersen rovers speaker stookte thuisland uitgelicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg