Transparent
Inloggen
Sluiten

Harde woorden Ghaly over Erwin Koeman

23 november 2006 00:06

Verslaggever: K

Hossam Ghaly had in een interview in Voetbal International harde woorden aan het adres van Feyenoord en Erwin Koeman. 'Ik denk dat ze me beter hadden kunnen behandelen dan ze hebben gedaan. Eigenlijk was het schandalig. natuurlijk heb ik veel van die periode geleerd, maar als ze iets meer waardering voor me hadden gehad, zou ik daar nu nog steeds spelen. De transfersom zegt eigenlijk genoeg, want de anderhalf miljoen euro waarvoor ze me hebben laten gaan is een belachelijke prijs.' Ghaly voelt zich daarbij gesteund door Martin Jol, die Ghaly 'als je het pond voor pond bekijkt, misschien wel de beste speler van de Spurs is'.

Ghaly voelde dat hij onder Erwin koeman niets goed kon doen. 'Elke keer werd er gewacht totdat ik een foutje maakte, waarop ik dan weer kon worden afgerekend.' Volgens Ghaly durfde hij op een gegeven moment geen acties meer te maken.

Meer op




Tags

ghaly erwin koeman adres behandelen durfde hossam jol spurs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment