Transparent
Inloggen
Sluiten

Advies aan grootste uitaanhang Blackburn ooit

20 november 2006 20:41

Verslaggever: K

Blackburn Rovers komt aanstaande donderdag met de grootste aanhang, die ooit met de club meereisde naar een Europese uitwedstrijd, naar Rotterdam. De club kreeg de vastgestelde 5% (2500 kaarten). Volgens fans verkocht de club later nog een beperkt aantal kaarten die het extra van Feyenoord heeft gekregen. Het aantal verkochte kaarten aan Feyenoord fans lag vandaag nog niet boven de 24.000.

De politie heeft de Engelse fans het dringende advies gegeven om vanwege veiligheidsredenen weg te blijven uit het centrum van Rotterdam om problemen te voorkomen. Onder andere wordt ze geadviseerd om zo lang mogelijk in Amsterdam te blijven.

Meer op




Tags

blackburn uitaanhang aanhang meereisde rovers vastgestelde veiligheidsredenen verkochte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.447 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda