Transparent
Inloggen
Sluiten

FEYENOORD WINT TOPPER VAN AZ: 3-2

18 november 2006 21:54

Vooraf werd er door de Feyenoord fans met enige vrees toegeleefd naar de topper tegen AZ. Feyenoord wist het duel in De Kuip echter op karakter met 3-2 te winnen. Tot drie keer toe kwam Feyenoord op voorsprong, twee keer kwam AZ terug, maar de derde werd AZ fataal. Hofs scoorde tweemaal voor Feyenoord, Derijck eenmaal. Door de vele blessures mocht Derijck in de basis starten, hij bekroonde dat met een doelpunt.

AZ was de beter voetballende ploeg en maakte het erg spannend in De Kuip. Op karakter knok Feyenoord zich echter toch voorbij de Alkmaarders, die daardoor weer een topper verliezen. Timmer was de grote uitblinker bij Feyenoord met een reeks goede reddingen. Aan de andere kant had de derde doelman van AZ een moeilijke avond en ging hij bij de goals niet vrijuit.


Beleef het duel nogmaals via het liveverslag door DonPaul via de link hieronder naar het scorebord.




Tags

topper derijck kuip bekroonde beleef donpaul fataal hofs knok liveverslag timmer toegeleefd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.451 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda