Transparent
Inloggen
Sluiten

'Loquito' claimt interesse van Feyenoord

17 november 2006 21:46

Verslaggever: K

Door een Mexicaanse Feyenoord fan werd Feyenoord Netwerk getipt over een interview van de Mexicaan Juan Pablo "Loquito" Garc?a in Medio Tiempo waarin hij de interesse van Feyenoord claimt. Eerder zouden scouts van PSV de middenvelder ook al bekeken hebben in een duel van Chivas USA in de MLS. In dat duel, in de halve finale van de play-offs, werd de speler vroegtijdig in de tweede helft gewisseld. Hij ging vervolgens woedend naar de kant en maakte in de media korte metten met zijn coach.

Zijn zaakwaarnemer, dezelfde als die van PSV verdediger Salcido, zou momenteel in Europa zijn om de mogelijkheden in Nederland en Spanje te bekijken, Feyenoord werd daarbij met name genoemd. Via een transfer naar een Europese club hoopt hij zich in de kijker te spelen bij de Mexicaanse bondscoach. Zijn opvliegende karakter speelt hem echter af en toe parten.

Profiel: Juan Pablo "Loquito" Garc?a

Meer op




Tags

loquito garc chivas getipt metten mls nederland opvliegende parten salcido tiempo usa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.482 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip liverpool middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb