Transparent
Inloggen
Sluiten

Buijs: scheidsrechter gevraagd eerder af te fluiten

8 november 2006 22:47

Verslaggever: K

Danny Buijs keek in een gezamenlijk interview met Tiendalli en Huysegems terug op zijn eerste maanden bij Feyenoord. Hij blikte daarbij ook terug op het duel tegen Ajax. "Die wedstrijd was het dieptepunt in mijn carriere. Ik schaamde me kapot. [...] Ik ken ze zelf toch ook, die verjaardagen waarop een paar Ajacieden aanwezig zijn. Ik snapte daarom goed dat het hommeles was na die 0-4, want het had 0-8 moeten zijn. Ik heb scheidsrechter Temmink gevraagd of hij alsjeblieft eerder wilde affluiten. Ik liep gefrustreerd rond, maar ben er trots op dat ik me nog niet heb laten gaan. Dat is dan tenminste nog iets positiefs. Maar als die wedstrijd tien minuten langer had geduurd, was ik er ook met rood afgegaan. Honderd procent."

Meer op




Tags

affluiten afgegaan danny dieptepunt geduurd hommeles huysegems positiefs schaamde snapte temmink tiendalli verjaardagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.429 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk fitheid jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie reds ron schreuder slot stengs there twente will year yoda zeroukki