Transparent
Inloggen
Sluiten

Schreuder twijfelt niet meer over rentree

7 november 2006 22:36

Verslaggever: K

Alfred Schreuder zegt in het Algemeen Dagblad lange tijd getwijfeld te hebben of een rentree er nog wel inzat voor hem, maar nu lijkt hij overtuigd dat hij na de winterstop terug kan keren.

"Het moet en het zal lukken, houd ik mezelf voor. Ik ben weer zo ver dat ik mag hopen op een rentree na de winterstop. Ik wil bewust geen tijdstip noemen, maar de achillespees voelde niet eerder zo goed aan als nu. Ik kan weer een duurloop maken, ik kan weer kort draaien, ballen passen. Als we de intensiteit de komende weken steeds iets verder kunnen opvoeren, dan heb ik er alle vertrouwen in."

"Het was soms moeilijk, omdat er perioden zijn geweest dat ik helemaal niet meer aan voetbal dacht. In de zwaarste weken van de ziekte van mijn dochter Anouk, rondom haar begrafenis, toen konden het voetbal en mijn blessure me gestolen worden. Ik ben in anderhalf jaar tijd twee keer een korte periode teruggeweest bij Feyenoord, maar een rentree is nooit eerder dichtbij geweest. Ik zeg eerlijk dat ik daardoor lang twijfels heb gehad of het nog wel zou lukken."

Lees het gehele interview in het Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

schreuder twijfelt achillespees alfred anouk dochter duurloop gestolen intensiteit inzat opvoeren teruggeweest

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.468 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta bommel both brain brands clearly detailed during fildena gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match medication performance rvp slot stuivenberg wehave