Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord onderzoekt mogelijkheid van terugkeer staantribunes

7 november 2006 18:50

Verslaggever: K

Feyenoord meldt in de vandaag uitgekomen Feyenoord Krant dat de club een onderzoek is gestart naar de mogelijkheid voor een terugkeer van staantribunes in De Kuip. Een delegatie van Feyenoord en stadion Feyenoord vertrekt volgende week naar Duitsland voor een ori?nterend bezoek aan de stadions van Schalke 04 en Borussia Dortmund.

Strooband: 'Een deel van de supporters in vak X en S staat al tijdens de wedstrijden, wat aangeeft dat er behoefte aan staantribunes is. De huidige vakken zijn er niet toe uitgerust om als staantribune dienst te doen, wat een onveilige situatie tot gevolg kan hebben'.

Indien het tot een staantrinune komt, mogen de andere vakken niet meer 'misbruikt' worden als staantribune. Het onderzoek is echter nog in de beginfase.

Meer op




Tags

staantribunes staantribune vakken beginfase delegatie dortmund duitsland kuip misbruikt nterend onveilige ori schalke staantrinune strooband uitgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda