Transparent
Inloggen
Sluiten

Tilburg staat acties toe

16 februari 2000 22:39

Verslaggever: RvN

De burgemeester van Tilburg, Van stekelenburg, heeft laten weten de combi-regeling voor Willem II - feyenoord te handhaven. Supportersgroeperingen o.l.v. de BOVS zijn fel tegen deze combi-regeling die aanvankelijk niet op het programma stond en hebben acties ain Tilburg aangekondigd.

Hoewel de politie en ME paraat gehouden zal worden en er hard opgetreden zal worden tegen excessen wil Van Stekelenburg de demonstratie van supporters wel toestaan vanwege de vrijheid van meningsuiting.

Stekelenburg heeft de Feyenoord supporters voorgesteld dat ze wel met de bus naar Tilburg moeten komen, maar daar op een afgesproken plaats in Tilburg in e e n groep te voet naar het stadion mogen gaan om zo te demonstreren tegen de combi-regeling.
Vanuit de hoek van de Feyenoord supporters is daarop nog geen reactie gekomen.

De BOVS wil in ieder geval met supportersgroepen van alle grote clubs in Nederland naar Tilburg komen om op een vreedzame wijze te protesteren tegen de combi-regeling.

Meer op
Tags

tilburg combi regeling stekelenburg bovs ain demonstratie demonstreren excessen meningsuiting nederland opgetreden paraat protesteren supportersgroeperingen toestaan vreedzame

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.153 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer