Feyenoord wint opnieuw met 2-1 van subtopper

5 november 2006 16:25

Feyenoord lijkt op karakter nu de bovenliggende partij tegen de subtoppers. Voor de derde keer op rij werd een zwaarbevochten overwinning behaald. Vitesse werd in De Kuip met 2-1 verslagen.

Na een moeizame start speelde Feyenoord een goede eerste helft en kwam het terecht op voorsprong via Bahia. In de tweede helft sloeg opeens de vlak in de pan. Vitesse ging door na een overtreding op Greene en het was Danko Lazovic die de gelijkmaker binnenschoot. Dat leidde vervolgens tot een opstootje op het veld en het leidde een hectische fase in waarin veel gebeurde.

Feyenoord raakte echter niet van slag en ging weer op zoek naar de 2-1. Dat werd beloond. Het was aanvoerder Lucius die de winnende treffer binnenkopte.

Beleef het duel nog eens met het live wedstrijdverslag van Don Paul via de link hieronder naar het scorebord.