Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verslaat Roda JC in Kerkrade: 1-2

29 oktober 2006 14:22

Feyenoord heeft de traditioneel zeer lastige uitwedstrijd bij Roda JC knap met 1-2 gewonnen. Na FC Twente moest deze week dus opnieuw een subtopper eraan geloven tegen het zo geplaagde Feyenoord.

Na een goede openingsfase van Feyenoord was het toch weer Roda JC dat op voorsprong kwam. Ramzi schoot van afstand met een schitterend schot de Limburgers naar een 1-0 voorsprong.

Feyenoord zette daar een aantal kansen tegenover. Het was uiteindelijk een fout van Saeijs die de 1-1 inleidde. Charisteas benutte dat buitenkansje.

Na rust was het Huysegems de wedstrijd besliste. Eerst verdween een inzet van hem al op de lat, vervolgens ging een bal via de binnenkant van de paal binnen.


Bekijk het live verslag van de wedstrijd door Don Paul via de link hieronder naar het scorebord.




Tags

roda kerkrade besliste binnenkant charisteas huysegems inleidde openingsfase ramzi saeijs subtopper twente verslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda