Transparent
Inloggen
Sluiten

Hockeydames voor teambuilding bij Feyenoord

27 oktober 2006 19:57 - Sportweek

Verslaggever: K

Afgaande op alle berichten die vanuit de kleedkamer lekken zijn er grote problemen binnen de selectie van Feyenoord. Erwin Koeman stopte de laatste dagen dan ook zijn grootste energie in het prediken van het naar buiten komen als eenheid door zijn selectie. De club mag dan niet het goede voorbeeld geven, naar Feyenoord gaan kijken is nog steeds goed voor teambuilding, zo zijn althans de hockeydames van Laren van mening. 'Het bezoek aan De Kuip is goed voor de teambuilding' aldus de coach van de eredivisieclub in het dameshockey die met zijn hele selectie een avondje-uit had naar Feyenoord donderdagavond.

Meer op Sportweek




Tags

teambuilding hockeydames dameshockey eenheid eredivisieclub erwin koeman kuip laren prediken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.525 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave