Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: De Guzman heeft het prima opgepakt

26 oktober 2006 23:47 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Erwin Koeman liet tijdens de persconferentie weten dat hij Jonathan De Guzman dit seizoen nog niet zo goed heeft zien spelen als vanavond in de tweede helft tegen FC Twente. Volgens Koeman is zijn boodschap dan ook goed aangekomen bij de Canadees.

?Ik heb gisteren een half uur met Jonathan gesproken. Iedereen denkt dat hij al dik in de twintig is, maar die jongen is nog steeds maar negentien jaar. In dat gesprek gaf hij zelf ook aan dat hij in een moeilijke periode zit. Dat is niet erg, want ik heb vertrouwen in die jongen. En vandaag heeft hij dat in de tweede helft op een uitstekende manier terugbetaald. Zo goed heb ik hem dit seizoen nog niet gezien en dat is helemaal zijn eigen verdienste.?

?Jonathan is een groot talent. Hij heeft de potentie om ooit naar een Europese topclub te gaan. Maar dan moet hij met beide benen op de grond blijven staan en, net als alle andere spelers trouwens, beroepsernst tonen. Vandaag heeft hij in de tweede helft aangetoond dat prima te hebben opgepakt.?

Meer op Feyenoord.nl




Tags

koeman guzman jonathan aangekomen beroepsernst erwin terugbetaald twente verdienste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kraaij kuip liverpool medication middenveldert onzekerheid post potter scouten sildenafil slot speelgoed timber voetbalprimeur wieffer yoda