Transparent
Inloggen
Sluiten

Duidelijkheid rondom Leonardo's

14 februari 2001 16:43

Verslaggever: TD

De nieuwe Leonardo van Feyenoord, zal op zijn rug de opdruk "Leonardo II" gaan dragen. Dat is duidelijk geworden na een bezoek van Leonardo II aan de kuip om de laatste papieren af te handelen. Leonardo II gaf tevens aan dat hij klaar is om bij Feyenoord te spelen. Hij doelt er daarmee op dat Feyenoord probeert de Braziliaan eerder over te nemen van Groningen, nu het Kalou moet missen.
In de zaak van de 'echte' Leonardo lijkt ook wat meer duidelijkheid te komen. Volgende week hoopt het OM het onderzoek naar Leo te kunnen 'afronden'. Dan presenteert het haar resultaten, en op basis daarvan wordt de zaak al dan niet geseponeerd.
Wordt de zaak geseponeerd, dan lijkt een snelle terugkeer van Leonardo aanstaande. Er hoeft dan namelijk alleen nog maar een verblijfsvergunning voor Leonardo aangevraagd te worden.
Wordt de zaak echter niet geseponeerd, dan zullen we Leonardo 'I' hoogstwaarschijnlijk niet meer dit seizoen op de velden zien. Er moet dan teveel papierwerk worden gedaan om de Braziliaan aan het spelen te krijgen.

Meer op
Tags

leonardo geseponeerd braziliaan aangevraagd afronden groningen hoogstwaarschijnlijk kalou kuip leo opdruk papierwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bullaude dahl democraten geertruida gimenez hancko heerenveen jahanbakhsh jansen kennedy kloese kraaij kuip lopez nieuwkoop nomination primary priske roma sebaoui smal socrates stengs transferroom traore trump walemark zerrouki