Transparent
Inloggen
Sluiten

Buijs: schande wat er vandaag gebeurd is

22 oktober 2006 14:51

"Ik schaam me dood" aldus Buijs na afloop tegenover Radio Rijnmond. "Het is een schande wat er vandaag gebeurd is. Het is een schande wat we hier vandaag hebben laten zien, ongelofelijk richting alle fans op de tribune. Iedereen moet goed in de spiegel gaan kijken en kritisch zijn op zichzelf. Als je bij Feyenoord speelt en je staat negende of tiende, dat kan niet. Natuurlijk was het een kutsfeer in de kleedkamer, als dat het niet zou zijn, zou het goed mis zijn."

De middenvelder haalde in navolging van Pierre van Hooijdonk uit naar de houding van een aantal spelers. "Het is bijvoorbeeld onbegrijpelijk dat je op rubbertjes gaat spelen in zo'n wedstrijd. En als je vijf keer uitglijdt niet veranderd. Dat scheelt een 1-0 voorsprong of niet. Nu werd het 0-4, maar het had ook 0-7 of 0-8 kunnen zijn als Timmer er niet nog een paar uithaalt."




Tags

schande dood hooijdonk kutsfeer rijnmond rubbertjes schaam timmer uitglijdt uithaalt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda