Feyenoord speelt 1-1 in Basel

19 oktober 2006 22:08

Feyenoord heeft het eerste UEFA Cup treffen in de groepsronde met 1-1 gelijkgespeeld in en tegen Basel. In een hele matige wedstrijd was het gelijkspel ook het maximale waar Feyenoord aanspraak op mocht maken. In een zwakke eerste helft creerde Feyenoord slechts een kans via Charisteas. De Zwitsers deden het al weinig beter in eigen huis. In de tweede helft leek het verkeerd af te lopen voor Feyenoord toen Eduardo na 60 minuten Basel op 1-0 bracht. Koeman bracht vervolgens niet Van Hooijdonk maar verrassend Huysegems in. Dat zou een gouden wissel blijken. Hij werd vrijgezet voor de goal, kon de keeper omspelen en de gelijkmaker binnenschieten. Daarna ging de wedstrijd iets meer open en waren er aan beide kanten nog mogelijkheden te noteren.

Lees het live verslag van Don Paul via de link hieronder naar het scorebord.