Transparent
Inloggen
Sluiten

Magrao: terug naar Brazilie of toch een club in Europa?

18 oktober 2006 23:59 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Aan het einde van het seizoen loopt het contract van Magrao bij Feyenoord af. Dat zal zeker niet verlengd gaan worden, zoals het er nu naar uitziet. In de zomer slaagde hij er niet in om een club te vinden in Nederland. "Er was weinig interesse. En als mijn zaakwaarnemer contact had met clubs, dan vertelden ze dat ik een slechte naam heb. Ik begrijp niet waar die verhalen vandaan komen. Ik zorg niet voor problemen, maar blijkbaar heb ik een stempel mee gekregen. Alleen Westerlo heeft interesse getoond" aldus Magrao in het Algemeen Dagblad.

",Natuurlijk mis ik mijn familie. En ik wil graag voetballen. Wat ik ga doen als mijn contract volgende zomer afloopt, weet ik niet. In Brazili? kennen ze me niet, want ik ben daar als jeugdspeler vetrokken. Maar ik kan altijd bij Cruzeiro aankloppen en vragen of ze me terug willen. Of misschien komt er een club in Europa. Ik wacht het maar af."

Meer over Magrao: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

magrao aankloppen brazili cruzeiro jeugdspeler nederland slaagde stempel vetrokken westerlo zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda