Transparent
Inloggen
Sluiten

Woerts: bezig met spelersfonds en nieuw eigen stadion

17 oktober 2006 07:07

Verslaggever: K

Chris Woerts laat in De Telegraaf weten dat terwijl alle geruchten rond een overname de ronde doen Feyenoord druk bezig is met andere wegen om de club te versterken zoals het invoeren van een spelersfonds en plannen voor een nieuw eigen stadion. "Wij hopen voor het einde van het jaar met resultaten naar buiten te kunnen komen. Maar zulke zaken doe je niet even in twee uurtjes. Het is een heel proces, waar we middenin zitten. Daarom doen we er ook geen mededelingen over, het kan nog alle kanten, zowel positief als negatief." Woerts wil voorkomen dat de fans blij worden gemaakt met plannen die uiteindelijk niet uitgevoerd worden.

Indien de club een eigen stadion zou kunnen laten neerzetten dan heeft dat onder andere als voordeel dat het gebruikt kan worden als onderpand bij het verkrijgen van financieringen.

Meer op




Tags

woerts spelersfonds financieringen invoeren mededelingen onderpand overname telegraaf uitgevoerd uurtjes verkrijgen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen gaal geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda