Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk stopt aan einde van het seizoen

17 oktober 2006 06:58 - Sportweek

Verslaggever: K

In het blad Sportweek heeft Pierre van Hooijdonk laten weten aan het einde van het seizoen zijn carriere te zullen beeindigen. "Ik heb altijd gezegd dat er twee redenen zijn die mij konden doen besluiten te stoppen. A: fysieke gesteldheid. Of B: genot. Ik kom alle fitheidtesten nog makkelijk door, dus dan is het B, h?", legt Van Hooijdonk uit. De spits laat weten moeite te hebben met de huidige instelling bij Feyenoord. "Ik heb nog wel plezier, maar ik zou n?g meer plezier hebben als ik een klik heb met jongens die het op dezelfde manier beleven. De meetlat is voor mij gezakt naar een punt waarvan ik denk: nee, het hoeft voor mij niet meer."

Van Hooijdonk irriteert zich aan diverse dingen, maar wil geen voorbeelden geven. "Laat ik zeggen dat ik moeite heb om me te verplaatsen in wat nu 'gewoon' is. Terwijl dat in mijn belevingswereld helem??l niet gewoon is. Integendeel."

Meer op Sportweek




Tags

hooijdonk belevingswereld blad fitheidtesten genot gesteldheid helem integendeel meetlat sportweek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment