Transparent
Inloggen
Sluiten

'Team Rottier informeerde Derksen, Feyenoord wil Rottier nog wel graag als investeerder'

16 oktober 2006 22:50

Verslaggever: K

Johan Derksen liet in het programma Voetbal Insite weten dat het het team van Rottier was dat hem vrijdagavond informeerde over de overnameplannen. Het team deed dat na dat die middag het investeringsplan rond was gekomen. Nadat het was uitgelekt zou zaterdag een grote buitenlandse investeerder zijn afgehaakt waardoor de plannen in duigen vielen. Rottier zou daardoor psychisch zijn ingestort.

De hoofdredacteur van VI liet verder weten dat de leiding van Davilex inmiddels media op de hoogte heeft gesteld van de foutieve informatie die zij vanmorgen had verstrekt. Toen liet zij weten dat het verhaal volleige onzin is. Davilex, een van de bedrijven van Rottier, was echter niet op de hoogte van de plannen van Rottier aangezien Davilex daar buiten stond.

Volgens Derksen heeft Woerts informatie ingewonnen over Rottier en was hij wel gecharmeerd van Rottier. Feyenoord zou graag wanneer het weer wat beter gaat met Rottier met hem om de tafel gaan zitten en zou hem graag in de investeringsgroep rond Feyenoord opnemen. het overname verhaal lijkt in ieder geval vooralsnog van de baan.

Meer op




Tags

rottier derksen davilex informeerde afgehaakt baan duigen foutieve hoofdredacteur ingewonnen insite investeringsgroep investeringsplan onzin overname overnameplannen psychisch volleige woerts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda