Transparent
Inloggen
Sluiten

Rottier en Davilex: totale onzin

16 oktober 2006 13:15 - Telegraaf.nl

Verslaggever: K

Opnieuw krijgen de geruchten rond de overname van Feyenoord door Rottier een opmerkelijke wending. Een directeur van een van de bedrijven van Rottier liet op Telegraaf.nl weten dat het verhaal totaal niet klopt. ?Niets van waar. Wij weten helemaal van niets. Dit is zowel voor de heer Rottier als voor Feyenoord een heel vervelende en kwalijke zaak. Ook ons bedrijf Davilex ondervindt hiervan onnodige schade. We hebben nog geen idee hoe en wie dit bericht de wereld in heeft geholpen. Dat onderzoeken we nog.?

Eijman: ?Ik ben het hele weekeinde bezig geweest met deze betreurenswaardige zaak. Ik hoop dat we snel duidelijkheid kunnen krijgen hoe dit heeft kunnen gebeuren. De politie hebben we nog niet ingeschakeld. Er zijn nog geen bedreigingen binnengekomen. Maar het zou kunnen dat we alsnog naar de politie stappen als we daartoe aanleiding vinden in ons eigen onderzoek. Het hele verhaal slaat werkelijk nergens op.?

Nadat Johan Derksen het bericht vrijdag naar buiten bracht bevestigde onder andere de voorzitter van De Graafschap het verhaal. Hij zou op de hoogte zijn van de plannen van Rottier, sponsor van De Graafschap.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

rottier davilex graafschap onzin betreurenswaardige derksen eijman heer kwalijke ondervindt overname sponsor telegraaf weekeinde wending

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.482 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip liverpool middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb